Sinds begin 2016 ben ik onderweg. Samen met mijn vriend Joeri fietste ik door Afrika en Nieuw-Zeeland. Via het Midden-Oosten en de Kaukasus rollen we langzaam terug naar Europa. Ik probeer onderweg zoveel mogelijk onze ervaringen en routes te delen. Voor geïnteresseerde thuisblijvers, en als inspiratie voor mede-wereldfietsers.

Fietsen in Afrika

Landschappen, mensen, eten, cultuur… alles is anders in Afrika. Zeker het fietsen in Oost-Afrika is niet altijd gemakkelijk, ervoeren wij. Denk aan maniakale autobestuurders, impulsieve stenengooiende kinderen en de nooit-aflatende stroom aandacht van elke herder, vrouw en schoolkind langs de kant van de weg. Dit is onze route en onze ervaringen onderweg in Afrika.

Fietsen in Nieuw-Zeeland

Ok, ik ben er nog niet aan toegekomen om al onze ervaringen uit Nieuw-Zeeland op een rijtje te zetten. Binnenkort kan je doorklikken naar meer info. Nu moet je het nog even doen met de route die we fietsten.